Onderhoudsbeurten

jky

nk

Tuinonderhoud? Ik heb wel wat beters te doen!

Mooi, want dan komen wij toch gewoon bij u langs? Wel zo makkelijk.

Tuinonderhoud, maar hoe?

Uw tuin moet er natuurlijk het gehele jaar mooi verzorgd bij liggen. En als u 's avonds thuis komt gaat u liever van de tuin genieten, dan dat u er in gaat werken.

Goed tuinonderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe.
 
De tuin moet onkruidvrij gehouden worden, de beplanting gesnoeid, hagen geschoren, en er moet bemest worden. Oftewel, een tuin leeft en heeft dus verzorging nodig.
 
Van der Elst heeft de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en of daar wel of geen gazon in voorkomt.
 
Wilt u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin? In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel onderhoud bij u langs.
 
Wij verzorgen het onderhoud bij particulieren en bedrijven.

Onderhoudsvrij, dat pas bij mij.

Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen gaan inplannen om de tuin te bekijken en een onderhoudsbeurt in te plannen. Nog makkelijker: Plan hier direct een onderhoudsbeurt in.

Uw tuin binnenkort weer helemaal up-to-date!

Wij regelen het voor u.

Tuinonderhoud
Als u zelf het onderhoud even niet meer overziet dan is het fijn om een flinke onderhoudsbeurt uit te laten voeren door onze vakmannen.
Dan heeft u weer een frisse start om het onderhoud zelf weer bij te gaan houden.