Kant en klaar haag

jky

nk

Direct een groene haag a.u.b.!

Dat kan tegenwoordig, met de kant en klaar hagen. Super simpel en super snel!

Kant en klaar haag

U wilt een groene uitstraling van uw tuin, maar wil daar niet te lang op wachten? Van der Elst helpt u met drie producten: de kant-en-klaarbodembedekker, de kant-en-klaar haag en de Urbanscape Groendak Module.

Binnen een dag een groene erfafscheiding? Dat kan. Als u kiest voor onze kant-en-klaarhagen.  Ze bestaan uit een metalen raster dat geheel begroeid is met vooraf geteelde planten. De planten staan in potgrond in een biologisch afbreekbare bak die onderaan het raster is gemonteerd. De hedera haag is zelfs verkrijgbaar in een direct begroeide heg met een hoogte tot wel 300 cm.

Ook makkelijk: direct begroeide bodembedekkers

Onze bodembedekkers zijn unieke groenmakers die bestaan uit een kokosmat met vooraf gekweekte planten. U legt ze eenvoudig (net als grasmatten) en door hun afgesloten bodem voorkomt u onkruid in uw tuin. En volledig begroeide sedum cassette voor op dak Verder is er ook de Urbanscape Groendak Module, deze cassette geeft u direct een groen mos-sedum dak op uw garage, schuur etc.

Zowel de kant-en-klaar bodembedekker, de kant-en-klaar haag en de Urbanscape Groendak Module worden geproduceerd in moderne kwekerijen die gebruikmaken van gecertificeerde en gekeurde grondstoffen.

Met uitzondering van vorstperioden kunnen zowel de hagen, de matten en de cassette's het hele jaar door geplaatst worden.

Wilt u ook direct een groene erf-afscheiding? Neem dan direct contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen bijpraten over de mogelijkheden.

Wie wil het nu niet, vandaag je haag planten en direct volledige privacy!

Wij regelen het voor u.

Verkrijgbaar in diverse planten soorten: Oa met klimop(hedera), haagbeuk, beukhaag,

liguster en Euonymus. De hagen zijn ook verkrijgbaar in diverse hoogte's.