houtconstructies

jky

nk

Maatwerk houtconstructies

Schuttingen

In veel van onze tuinprojecten passen we naast de bekende materialen als bestrating en beplanting ook maatwerk houtconstructies toe. Soms heeft dit te maken met de basiselementen, denk aan het plaatsen van een damwand om de tuin op een bepaald niveau te brengen. Het kan ook een tuinoverkapping over veranda zijn waar u tijdens de mooie zomeravonden lekker lang kunt genieten. Of een overkapte fietsenstalling met ruimte genoeg voor alle fietsen van het hele gezin. Maar, soms zijn het tuinhuisjes, boomhutten, vlonders of pergola’s…

In alle gevallen geldt dat ze door onze vakmensen gemaakt worden van hoogwaardige, duurzame materialen en met veel oog voor design en detail. Wij garanderen u dan ook jarenlang plezier en kwaliteit.

Tip: een hoogwaardige en vakkundig geplaatste damwand of beschoeiing gaat jaren lang mee. En zorgt voor een blijvend hoogwaardige afwerking in uw tuin. Kies daarom voor de juiste kwaliteit en afwerking. Daarmee voorkomt u dat de basis van uw tuin ‘verzakt’!

Stelt u zich eens voor; uw droomtuin met daarin een op maat gemaakte en dus perfect passende pergola vol begroeid met een prachtige blauwe regen. Op de achtergrond spelen uw kinderen in hun eigen boomhut en u drinkt een glaasje wijn op uw vlonder aan de waterkant.. 

1

Bijzonder, eigentijds en altijd verrassend!

Schuttingen

Van der Elst biedt u de keuze uit het volgende:

Houten schutting

Hout beton schutting

Hekwerk

Natuurlijke afscheiding

Schuttingen